Terug naar overzicht

Eén Valentijnsdag tip, van Just Cargo

Just Cargo plant

Aan wie denk jij met Valentijnsdag? Zit je op werk? Denk je aan je geliefde? Heb je een bloemetje gehaald of een doos chocola. Of misschien neem je hem/haar naar een etentje. Romantisch met kaarslicht onder de sterren, met een bandje op de achtergrond. Wacht je op het hoofdgerecht OF lees je nu al een gedicht voor.

Sterrenvuur op klaarlichte dag
Een storm die woed over straat
Een snelweg in mijn hart brengt
mij bij jou, over de A2…

…op dat moment vraagt de ober of je wat wilt drinken en je besluit een biertje te drinken. Je neemt een slok en denkt op dat moment, dat je een cadeau had willen geven. Maar je was te laat en had geen tijd meer. De juwelier is gesloten, waar je die oorbellen zou halen. Of je bent te laat om die plant die je online had besteld op te halen.Het pakket waar je dagen op wacht is nog niet ontvangen. Of je pakket is verloren met de post.

Maar stel, je zit op kantoor en je hebt een account van Just Cargo. Plan dan meteen een rit via het Just Cargo systeem, zodat je jouw presentje kan laten bezorgen bij jou. De koerier doet het werk en rijdt naar jij wil en jij geeft aan waar Just Cargo het pakket levert. Gemakkelijker kan niet. Ben je nog geen klant bij Just Cargo? Maak gratis een account aan en kijk wat we voor je doen. Dat is onze tip!

Voor nu wensen we fijne Valentijnsdag aan onze chauffeurs en klanten!

Nieuwsgierig geworden naar Just Cargo?