Terug naar overzicht

Gratis Koffiezetapparaat

Koffiezetapparaat
We leven in een gekke tijd. Je kunt vanuit de andere kant van de wereld iets bestellen via een app. Met je laptop huur je een appartementje vanaf de bank. Je vindt gratis koffieapparaten, laminaat, gehele interieurs met als voorwaarde dat je het vandaag maar ophaalt. Houden we in Nederland toch niet van gratis, of in ieder geval goedkoop. Wij zijn opgevoed om te zoeken naar de beste prijs. Een generatie van smartphones. Een generatie van gemak. In de tijdperk waar alles lijkt te kunnen en alles lijkt te mogen zoeken wij naar wat we willen. Alles is vindbaar en alles is te koop, maar wat willen we er voor betalen? En dat is belangrijk. Internet is een marktplaats, maar welke kraam moeten we hebben.

 

Een pakket bezorgen, op dezelfde dag. Wie zou dat willen? Is dat de juiste vraag? Toch willen mensen dit. Waarom eigenlijk? Een andere kant is dat wij als mens, fouten maken. Vergeten te plannen, niet kunnen plannen of meer willen dan dat we kunnen. En dan wordt een kwestie van willen een noodzaak. Spoed is de norm aan het worden. Vandaag besteld is vaak vandaag geleverd.

En wij dan? JustCargo probeert die noodzaak wat leuker te maken, voor de portemonnee, maar ook voor het mileu. Alles mag sneller gaan, zonder dat we uiteindelijk zevenbaanswegen moeten aanleggen. Sneller? Ja, maar op een manier waar de wereld een stukje beter van wordt.  Stel je voor je werkt in een bedrijf en je wilt vandaag nog een pakket bezorgen, denk dan aan ons. Dat kan een koffiezetapparaat zijn, belangrijke contracten of alles wat je kan bedenken. Als het maar in een klein busje past 🙂

Nieuwsgierig geworden naar Just Cargo?