Terug naar overzicht

Just Cargo: Combineren is profiteren!

Heb jij als bedrijf vaak pakketten die dezelfde dag nog ergens bezorgd moeten worden? Ontdek hoe jij met onze nieuwe manier van Same Day Delivery je bedrijfsprocessen optimaliseert, je te allen tijde het overzicht houdt en ook nog een steentje bijdraagt aan het milieu!

Ons idee van Same Day of Direct delivery anno 2019: het garanderen van betrouwbare, innovatieve express bezorging. Pakketten die voor een eerlijke prijs, met een glimlach op een duurzame manier afgeleverd worden.

Ontstaan vanuit een platformgedachte
Hoe we dit waar kunnen maken? Just Cargo is ontstaan vanuit een platformgedachte: we werken met een netwerk van gemotiveerde, enthousiaste chauffeurs die met plezier jouw zending bezorgen. Een mooier visitekaartje kun je niet hebben, toch? Doordat we ritten slim combineren, kunnen we de prijs drukken en beperken we de CO2-uitstoot, zodat we het milieu zo min mogelijk hoeven te belasten. Je zending aanmelden? Dat gaat eenvoudig via de website. Vervolgens wordt er contact gezocht met een beschikbare chauffeur, die de aanmelding binnenkrijgt via de Just Cargo app. Hierna krijg je een indicatie van de aflevertijd (afhankelijk van de afstand, de route en de verkeerssituatie).
In het systeem kun je heel makkelijk de status van je pakket volgen en de ontvangsthandtekening bekijken. Easy does it!

Voorraadproblematiek is verleden tijd
Je kunt ons door deze opzet dan ook niet vergelijken met de reguliere koeriersdiensten. Door onze aanpak, werk je veel inzichtelijker. Denk aan je voorraadbeheer: Je voorraadproblematiek is voorbij, want wij kunnen op elk moment van de dag je ontbrekende producten bezorgen. Daarom hebben al vele landelijke spelers uit de spare parts industrie ons weten te vinden. Zo zijn wij een dankbare samenwerkingspartner voor onder andere Kwik Fit, die sinds onze samenwerking altijd de juiste banden op de juiste locatie heeft liggen.

“When others don’t show, Just Cargo”
Combineren is profiteren? Juist, want hoe meer bedrijven participeren, hoe lager de kosten voor elk bedrijf afzonderlijk zullen zijn. En hoe beter we met zijn allen voor het milieu zorgen! Daarnaast helpt Just Cargo mee aan de herbebossing op aarde door bomen te doneren via Trees For All. So please, spread the word: “When others don’t show, Just Cargo…”

Nieuwsgierig naar wat Just Cargo voor jou kan betekenen? Check onze website!

Nieuwsgierig geworden naar Just Cargo?