Terug naar overzicht

Pantone Orange 021C

Keuzes, keuzes, keuzes! Na lang beraad over kleurstellingen, merken, autostickers staat hij op de oprijlaan. Ons mobiele kantoor is vanaf nu te bewonderen op de Nederlandse snelwegen. Het Just Cargo-oranje blinkt als de zon op de heldere horizon. Niet zomaar een oranje, maar pantone orange 021C. Als kers op de taart draagt de nieuwe Mini Cooper met trots ons Just Cargo embleem.

Zijn eerste rit wordt een ware inwijding. Een rit naar Antwerpen om onze zuiderburen te bezoeken, om aan te sluiten op een event. Een samenwerking om de meerdaagse fietsvakanties in Vlaanderen naar een hoger plan te tillen. En dat in samenwerking met vijf Provinciale Toeristische organisaties.

Maar gaat ons Just Cargo-vlaggenschip ook pakjes bezorgen hoor ik je denken. Die pakketten worden nog steeds via ons hypermodern systeem verdeeld onder de ingeschreven chauffeurs. Zit jij in de regio Den Bosch? Dan maak je kans om hem LIVE te zien. En het milieu? We kozen voor deze compacte auto, omdat deze auto zijn kilometers slim en zuinig verbruikt. Eigenlijk een beetje zoals wij zijn. Een slimme auto voor een slim systeem.

Nieuwsgierig geworden naar Just Cargo?